Yanköy İlkokulu
Yanköy Mahallesi Serik/ANTALYA

VİZYON

Yanköy İlkokulu olarak; öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği, çalışanların gerekenleri yaparken kendinden emin olduğu, ekip çalışması içinde hareket edildiği, velilerin öğrencilere öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu bir çevrede, bilim ve kültür merkezi haline gelmek.

MİSYON

Yanköy İlkokulu olarak; öğrenmeyi öğrenen, bilimsel değerler ışığında düşünme, algılama ve problem çözme yeteneği gelişmiş, yeni fikirlere açık, özgüven ve sorumluluk duygusuna sahip, Atatürk ilkelerine bağlı, demokratik değerleri benimsemiş, milli kültürü özümsemiş, farklı kültürleri yorumlamayı bilen, ailesine ve topluma faydalı olabilen,21.yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilen, bilgi toplumu öğrencileri yetiştirmek için varız.

Başlama:08:40 Bitiş:14:00

İL MERKEZİNE 35KM İLÇE MERKEZİNE 18 KM